Frequente reizigerOverig nieuwsSchiphol Airport

Schiphol: extra reistijd door werk aan weg bij vertrekhal

Mensen die de komende maand via Schiphol reizen moeten rekening houden met een langere reistijd naar de vertrekhal toe. De luchthaven voert werkzaamheden uit aan de Ceintuurbaan-Zuid.

Werkzaamheden

De Ceintuurbaan-Zuid is de weg die van snelweg A4 naar de vertrekhallen leidt. Tot 15 november worden werkzaamheden aan de weg uitgevoerd. Verkeer dat vanuit Amsterdam over de A4 komt, moet rekening houden met een langere reistijd.

(c) Schiphol

Extra reistijd

De extra reistijd bedraagt volgens de luchthaven ongeveer 15 minuten. In de ochtendspits kan dit vanuit Amsterdam oplopen tot 30 minuten. Op zaterdag 16 november moeten de werkzaamheden afgerond zijn.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close