Air France-KLMCargoEditors choiceNieuwsProfessional

Winterseizoen brengt nieuwe bestemmingen voor Air France-KLM Cargo

Air France-KLM Martinair Cargo vliegt met ingang van het winterseizoen naar een aantal nieuwe bestemmingen. Vanaf Schiphol worden twee nieuwe luchthavens in het routenetwerk opgenomen, vanaf Parijs gaat het om één nieuwe bestemming.

Vloot

De vrachtdivisie van Air France-KLM beschikt in totaal over 193 vliegtuigen waarmee vracht vervoerd kan worden. Hiervan zijn 6 full freighters, de andere 187 toestellen vervoeren ook passagiers.

Amsterdam

In het routenetwerk vanuit Amsterdam worden Bangalore in India en het Costa Ricaanse Liberia als nieuwe bestemming aangeboden. Op beide vluchten worden passagierstoestellen van KLM gebruikt. Zowel Bangalore als Liberia zijn nieuwe bestemmingen voor KLM.

Quito

Vanuit Parijs wordt Quito toegevoegd als nieuwe bestemming. Air France vliegt vanaf dit weekend drie keer per week met een passagierstoestel naar de stad in Ecuador.

Vaker vliegen

Naast de drie volledig nieuwe bestemmingen wordt op een aantal routes de frequentie verhoogd. Zo worden vanaf Amsterdam meer capaciteit aangeboden naar Atlanta, Havana, Curacao, Osaka, Mumbai, Sint Maarten, Bogota en Cartagena, Buenos Aires en Santiago de Chili.

De extra capaciteit wordt gerealiseerd door meer vluchten of door de inzet van grotere vliegtuigen. Met een full freighter wordt een extra vlucht uitgevoerd naar Santiago de Chili.

Capaciteit vanuit Parijs

Van en naar Parijs komt meer capaciteit beschikbaar op routes naar Cancun, Rio de Janeiro, San José, Bangkok, Mauritius, Sint Maarten, Punta Cana, Kaapstad, Delhi, Dubai en Abidjan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close