Frequente reizigerNieuwsRoutes

Air New Zealand verruilt Londen voor New York

Air New Zealand verruilt de route tussen Auckland – Los Angeles – Londen voor de route Auckland – New York vanaf oktober 2020. De maatschappij neemt deze stap omdat de capaciteit voor New York sneller groeit.

Iconisch

Jeff McDowall, CEO van Air New Zealand, noemt het een moeilijke stap om zo’n iconische route op te heffen. “Maar we moeten gefocust blijven op de markten met de grootste kansen voor winstgevende groei op de lange termijn.”

Londen

Auckland – Los Angeles – Londen is sinds 1982 een belangrijke route voor de maatschappij, maar de resultaten vallen de laatste jaren tegen. “Vandaag de dag hebben Kiwi’s veel meer manieren om naar Londen te vliegen dan vroeger. Minder dan zeven procent van alle reizigers vliegt nog vanaf Auckland via Los Angeles naar Londen”, aldus McDowall.

Dienstregeling

De vluchten naar Londen worden nog uitgevoerd tot oktober 2020. De route naar Newark Liberty International Airport zal drie keer per week worden uitgevoerd met een Boeing 787-9. Dit toestel krijgt volgend jaar ook een nieuwe klasse: economy stretch.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/