fbpx
Frequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Air New Zealand verruilt Londen voor New York

Air New Zealand verruilt de route tussen Auckland – Los Angeles – Londen voor de route Auckland – New York vanaf oktober 2020. De maatschappij neemt deze stap omdat de capaciteit voor New York sneller groeit.

Iconisch

Jeff McDowall, CEO van Air New Zealand, noemt het een moeilijke stap om zo’n iconische route op te heffen. “Maar we moeten gefocust blijven op de markten met de grootste kansen voor winstgevende groei op de lange termijn.”

Londen

Auckland – Los Angeles – Londen is sinds 1982 een belangrijke route voor de maatschappij, maar de resultaten vallen de laatste jaren tegen. “Vandaag de dag hebben Kiwi’s veel meer manieren om naar Londen te vliegen dan vroeger. Minder dan zeven procent van alle reizigers vliegt nog vanaf Auckland via Los Angeles naar Londen”, aldus McDowall.

Dienstregeling

De vluchten naar Londen worden nog uitgevoerd tot oktober 2020. De route naar Newark Liberty International Airport zal drie keer per week worden uitgevoerd met een Boeing 787-9. Dit toestel krijgt volgend jaar ook een nieuwe klasse: economy stretch.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button