fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Lufthansa breidt ‘light’-tarief uit voor intercontinentale vluchten

De Lufthansa Group breidt het goedkope ‘light’-ticket uit naar intercontinentale vluchten over de hele wereld. Vorig jaar introduceerde de carrier de ticketsoort op vluchten naar Noord-Amerika; op Europese vluchten bestaat het al sinds 2015.

Handbagage

Bij een ‘light’-ticket boeken reizigers alleen een stoel met één stuk handbagage. Bij het ticket is het omboeken van tickets niet mogelijk. Tegen extra betaling is het meenemen van één stuk ruimbagage of het reserveren van een stoel ook mogelijk. Het eten en drinken aan boord zit nog wel bij de prijs inbegrepen.

Europese vluchten

Lufthansa biedt de optie sinds 2015 aan op Europese vluchten; vorig jaar konden ook reizigers naar Noord-Amerika een light-ticket boeken. De airline richt zich met de tickets op ‘prijsbewuste passagiers’ die alleen met handbagage reizen.

Andere airlines

Vanaf 30 oktober kunnen passagiers op vluchten van Lufthansa, Austrian en Swiss naar het Miden-Oosten, Zuid-Amerika, Afrika en Azië ook een light-ticket boeken.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button