AirlinesFrequente reizigerNieuws

Lufthansa breidt ‘light’-tarief uit voor intercontinentale vluchten

De Lufthansa Group breidt het goedkope ‘light’-ticket uit naar intercontinentale vluchten over de hele wereld. Vorig jaar introduceerde de carrier de ticketsoort op vluchten naar Noord-Amerika; op Europese vluchten bestaat het al sinds 2015.

Handbagage

Bij een ‘light’-ticket boeken reizigers alleen een stoel met één stuk handbagage. Bij het ticket is het omboeken van tickets niet mogelijk. Tegen extra betaling is het meenemen van één stuk ruimbagage of het reserveren van een stoel ook mogelijk. Het eten en drinken aan boord zit nog wel bij de prijs inbegrepen.

Europese vluchten

Lufthansa biedt de optie sinds 2015 aan op Europese vluchten; vorig jaar konden ook reizigers naar Noord-Amerika een light-ticket boeken. De airline richt zich met de tickets op ‘prijsbewuste passagiers’ die alleen met handbagage reizen.

Andere airlines

Vanaf 30 oktober kunnen passagiers op vluchten van Lufthansa, Austrian en Swiss naar het Miden-Oosten, Zuid-Amerika, Afrika en Azië ook een light-ticket boeken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/