Frequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

Brussels South Charleroi Airport krijgt 5 nieuwe routes

Dit weekend start het winterseizoen op Brussels South Charleroi Airport en daarmee komen vijf nieuwe routes.

Routes

Wizz Air en Ryanair voegen respectievelijk Koetaisi (Georgië, 2 keer per week) en Tel Aviv (Israël, 4 keer per week) toe. Air Belgium komt met twee nieuwe routes: Fort-de-France (Martinique, 2 keer per week) en Pointe-à-Pitre (Guadeloupe, 2 keer per week). Laudamotion opent zijn allereerste route op de Belgische luchthaven met Wenen (Oostenrijk, 6 keer per week) als bestemming.

Groei

“Onze teams zijn klaar voor het winterseizoen 2019-2020. Onze partnerluchtvaartmaatschappijen blijven groeien en voegen nieuwe bestemmingen toe aan hun netwerk vanuit onze luchthaven Brussels South Charleroi Airport. Het is belangrijk voor ons om ons aanbod te blijven diversifiëren. Ongeacht onze reizigersop zoek zijn naar een citytrip, een zonnige bestemming voor pure ontspanning of een zakenreis… Ons netwerk breidt steeds verder uit om te beantwoorden aan de behoeften van een gevarieerd publiek”, aldus Philippe Verdonck, CEO van Brussels South Charleroi Airport.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close