fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Etihad steekt 787 in voetbaljasje | video

Etihad, de hoofdsponsor van voetbalclub Manchester City, heeft een Boeing 787 een nieuw uiterlijk gegeven voor de club. De maatschappij vliegt al jaren met een vliegtuig in speciale Manchester City kleuren.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button