fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

United komt met Star Wars livery en safety video

United Airlines heeft een nieuwe livery en een safety video uitgebracht in de stijl van de nieuwste Star Wars-film: The Rise of Skywalker.

Thema

De B737-800 moet in november de lucht in gaan, wanneer de maatschappij het toestel officieel onthult. Niet alleen de buitenkant is in Star Wars-stijl, ook de binnenkant is aangepakt. MileagePlus leden kunnen daarnaast nog op speciale Star Wars experiences bieden, zoals het bijwonen van de premiĆØre of een bezoek aan de filmlocaties.

Safety video

Ook heeft United een nieuwe safety video uitgebracht in het thema van de film. “United Airlines en de Star Wars franchise delen een gemeenschappelijk doel: mensen bijeenbrengen en de wereld verbinden”, zegt Mark Krolick, vice president marketing bij United.

ANA

Het is niet de eerste maatschappij met een Star Wars-vliegtuig in de vloot. De Japanse carrier All Nippon Airways heeft ook een aantal Star Wars-toestellen, waaronder een 777-300, 767-300 en een 787-8.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button