Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

Winterdienstregeling Schiphol dit weekend van start

De winterdienstregeling van Schiphol start zondag 27 oktober. Dit seizoen komen er vier nieuwe bestemmingen bij.

Routes

KLM voegt Liberia toe en San José (Costa Rica). Garuda Indonesia start met vluchten naar Medan en Bali (Indonesië). Corendon vliegt ‘s winters op Natal (Brazilië), met een tussenstop in Banjul (Gambia). Nieuw op Schiphol is Ural Airlines. Deze Russische maatschappij vliegt vanaf Amsterdam naar Moskou Zhukovsky (Rusland). Tevens voegt Transavia Amman (Jordanië) toe en easyJet Hurghada (Egypte). Deze laatste twee genoemde routes zijn niet nieuw voor Schiphol, maar wel voor de betreffende maatschappijen.

Jet Airways

Eerder dit jaar werd Jet Airways failliet verklaard. De maatschappij staakte op 17 april alle vluchten door gebrek aan financiële middelen. De voormalige route van Jet Airways naar Bangalore (India) wordt door KLM overgenomen.

Schoner

Enkele luchtvaartmaatschappijen zetten nieuwe en zuinigere vliegtuigen in ten opzichte van de vorige winter. Zo vliegt Garuda Indonesia met een A330neo vanaf Schiphol en China Southern Airlines en American Airlines met een B787-9 en -8.

De winterdienstregering loopt van zondag 27 oktober 2019 tot zaterdag 28 maart 2020.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button