Frequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesSchiphol Airport

Winterdienstregeling Schiphol dit weekend van start

De winterdienstregeling van Schiphol start zondag 27 oktober. Dit seizoen komen er vier nieuwe bestemmingen bij.

Routes

KLM voegt Liberia toe en San José (Costa Rica). Garuda Indonesia start met vluchten naar Medan en Bali (Indonesië). Corendon vliegt ‘s winters op Natal (Brazilië), met een tussenstop in Banjul (Gambia). Nieuw op Schiphol is Ural Airlines. Deze Russische maatschappij vliegt vanaf Amsterdam naar Moskou Zhukovsky (Rusland). Tevens voegt Transavia Amman (Jordanië) toe en easyJet Hurghada (Egypte). Deze laatste twee genoemde routes zijn niet nieuw voor Schiphol, maar wel voor de betreffende maatschappijen.

Jet Airways

Eerder dit jaar werd Jet Airways failliet verklaard. De maatschappij staakte op 17 april alle vluchten door gebrek aan financiële middelen. De voormalige route van Jet Airways naar Bangalore (India) wordt door KLM overgenomen.

Schoner

Enkele luchtvaartmaatschappijen zetten nieuwe en zuinigere vliegtuigen in ten opzichte van de vorige winter. Zo vliegt Garuda Indonesia met een A330neo vanaf Schiphol en China Southern Airlines en American Airlines met een B787-9 en -8.

De winterdienstregering loopt van zondag 27 oktober 2019 tot zaterdag 28 maart 2020.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/