AirlinesFrequente reizigerIncidentenNieuwsProfessional

‘747 Lufthansa keert om na probleem met landingsgestel’

Een Boeing 747-800 van Lufthansa moest dit weekend terugkeren naar Frankfurt, nadat er een probleem was met het landingsgestel. Dat meldt The Aviation Herald.

Landingsgestel

Het toestel met registratie D-ABYL vloog vanaf Frankfurt naar Boston (LH422). Kort na vertrek ontdekte de crew een probleem met het landingsgestel. Daarop besloot de bemanning terug te keren naar Frankfurt. 85 minuten na vertrek landde het toestel veilig op de luchthaven. De vlucht werd geannuleerd en staat voor zondag opnieuw gepland, maar dan met een 747-400.

Reykjavik

Hetzelfde vliegtuig moest een dag eerder ook al uitwijken. Toen was het ook onderweg van Frankfurt naar Boston en week de bemanning uit naar Reykjavik. De reden hiervan is niet bekend.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close