Frequente reizigerNieuwsProfessionalRoutes

Air Antwerp en KLM sluiten codeshare-overeenkomst

KLM en Air Antwerp hebben een codeshare-overeenkomst gesloten op drie routes tussen Amsterdam en het Verenigd Koninkrijk: Londen Heathrow, Manchester en Newcastle. Het akkoord treedt zondag in werking.

Codeshare

“De vluchten op de routes Amsterdam-Heathrow, Amsterdam-Manchester en Amsterdam-Newcastle worden uitgevoerd door KLM. Wij zullen voortaan onze WP-code op deze vluchten plaatsen en maken ze beschikbaar voor verkoop op onze website. Op die manier kan Air Antwerp, zonder bijkomende kosten, haar inkomstenbasis verbreden”, aldus Johan Maertens, CEO van Air Antwerp.

Londen city

Eerder dit jaar sloten Air Antwerp en KLM al een codeshare-overeenkomst op de route tussen Antwerpen en Londen City. Deze vluchten worden uitgevoerd door Air Antwerp met een Fokker 50-turboprop.

Oprichting

Air Antwerp werd in mei dit jaar opgericht door KLM en CityJet. Deze nieuwe maatschappij vliegt 16 keer per week van Antwerpen naar Londen City Airport.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close