fbpx
Editors choiceFrequente reizigersKLMNieuws

KLM naar Pakistan via codeshare met Gulf Air

Tickets naar vier vliegvelden in Pakistan zijn vanaf nu ook rechtstreeks via KLM te boeken. De airline startte zondag een codeshare-partnership met Gulf Air uit Bahrein, laat KLM maandag weten.

Vluchtcodes

Door de codeshare met Gulf Air worden vluchten van Bahrein naar Sialkot, Karachi, Lahore en Pesjawar nu ook met KLM-vluchtcodes uitgevoerd. Zelf vliegt de airline niet op bestemmingen in Pakistan.

Voor Gulf Air worden vluchtcodes toegevoegd op de route die KLM onderhoudt tussen Amsterdam en Bahrein en tussen Amsterdam en Frankfurt. Gulf Air vliegt wel van Bahrein naar Frankfurt.

Betrouwbare partner

“We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking met Gulf Air. Hiermee versterken we ons netwerk in het Midden-Oosten, dat een grote markt is voor zowel zakelijke klanten als voor toeristen. In Gulf Air hebben we een zeer betrouwbare partner gevonden. Samen kunnen we onze passagiers meer transferopties en een groter aantal bestemmingen op het Indiase subcontinent bieden”, zegt Bruce Dönszelmann, Vice President Alliances bij KLM.

Indiaas subcontinent

Krešimir Kučko, CEO van Gulf Air, omschrijft KLM als een marktleider die wereldwijd voet aan de grond heeft. “Dankzij ons solide netwerk op het Indiase subcontinent kan KLM haar passagiers met behulp van onze vluchten meer bestemmingen aanbieden, met één tussenstop bij onze snelle en efficiënte hub Bahrain International Airport”, zegt Kučko.

Bestemmingen

Gulf Air werd in 1950 opgericht en vliegt op diverse bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika en het Indiaas subcontinent. In Europa worden onder andere Athene, Frankfurt, Londen en Istanbul bediend.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button