fbpx
IncidentenNieuws

Cessna vliegt huis New Jersey binnen

Een Cessna 414 is gisteren rond 11 uur ’s ochtends neergestort op een huis in een buitenwijk van New Jersey. De woning vloog in brand, wat oversloeg naar twee andere woningen.

Piloot

De piloot, Dr. Schloss, was een 74-jarige man die werkte als cardioloog en professor. Hij was was op weg naar New York City om een lezing te geven. De man overleefde het niet.

Ongedeerd

Op de grond raakte niemand gewond. In het huis dat geraakt werd, was niemand thuis. Een buurvrouw vluchtte het huis uit voordat het vuur haar woning had bereikt.

Ervaring

Paul Dudley, directeur van de luchthaven van New Jersey, zei tegen The New York Times dat Dr. Schloss een zeer ervaren piloot was en eerder ook met een gevechtsvliegtuig heeft gevlogen.

Onderzoek

De oorzaak van de crash is nog onbekend. De Federal Aviation Administration en de National Transportation Safety Board doen onderzoek naar het incident.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button