Frequente reizigerNieuwsProfessionalVliegvelden

Delta opent nieuwe hal op LaGuardia Airport

Delta Air Lines heeft een nieuwe hal op LaGuardia Airport geopend. Hiermee markeert de maatschappij naar eigen zeggen zijn goede toekomst in New York.

Hal

Deze nieuwe hal en zeven nieuwe gates worden binnenkort Delta’s terminal C. De maatschappij noemt het een mijlpaal in de acht miljard dollar kostende transformatie van de luchthaven.

Terminal C

Uiteindelijk moet terminal C bestaan uit vier hallen en 37 gates. De terminal moet makkelijk bereikbaar worden vanaf de check-in, de beveiliging en de bagageband. Ook komt er een grotere Delta Sky Club met een Sky Deck.

Renovatie

Delta Air Lines vliegt zo’n 275 keer per dag vanaf LaGuardia en begon in 2017 met het vervangen van terminals C en D. Daar is zo’n vier miljard dollar mee gemoeid.

Slecht

De luchthaven stond vijf jaar geleden bekend als één van de slechtste vliegvelden. Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York, kondigde daarop aan flink te investeren in het vliegveld om het op te knappen en uit te breiden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close