fbpx
Frequente reizigersNieuwsSchiphol Airport

Ural Airlines landt voor het eerst op Schiphol

De Russische maatschappij Ural Airlines is dit winterseizoen één van de nieuwe maatschappijen op Schiphol. Woensdagmiddag landde de airline voor het eerst op de luchthaven.

Twee keer per week

Ural Airlines voert twee keer per week een vlucht uit vanaf luchthaven Zhukovsky bij Moskou naar Schiphol. Op de route zet de maatschappij een A320 in, waarin 156 passagiers passen.

Eerste vlucht

De eerste vlucht vertrok woensdagochtend rond 9.20 uur Nederlandse tijd vanuit Moskou. Rond 12.40 uur landde het vliegtuig op de Polderbaan. De terugvlucht naar Moskou vertrekt volgens het vluchtschema van de airline om 13.45 uur vanaf Schiphol.

Tweede luchthaven

Met de nieuwe route worden in en rond Moskou twee luchthavens bereikbaar. Op luchthaven Sheremetjevo vliegen KLM en Aeroflot al diverse keren per dag. De luchthavens Vnukovo en Domodedovo worden vanaf Schiphol niet bediend.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button