fbpx
AirbusFrequente reizigersNieuwsProfessionalVliegtuigen

South African Airways wil nieuw begin met A350

South African Airways heeft zijn eerste A350-900 ontvangen. De komende zes weken worden er nog drie geleverd. Hiermee luidt het naar eigen zeggen een nieuw begin in voor de maatschappij.

Nieuw begin

“We verwelkomen de A350 op Zuid-Afrikaans grondgebied. De introductie van de A350’s brengt de maatschappij een nieuw begin en zal eraan bijdragen de operaties efficiënter uit te voeren, zodat South African Airways weer op de rails kan komen”, aldus Zuks Ramasia, CEO van SAA.

Route

Het toestel zal worden ingezet op de route tussen Johannesburg en New York JFK, die nu nog met een A340-600 werd gevlogen. Alle vier de toestellen moeten vanaf december ingezet worden.

Failliet

Met deze aanschaf hoopt de maatschappij kosten te kunnen besparen om uit de rode cijfers te komen. Vorig jaar raakte het bedrijf ‘technisch failliet’. De schuld stond toen op een bedrag van 900 miljoen euro.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button