NieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol Airport

Commercieel directeur Schiphol stapt op

De Chief Commercial Officer van Schiphol, André van den Berg, ziet af van een herbenoeming als medebestuurder van Schiphol voor een tweede termijn van vier jaar. Dat heeft de luchthaven dit weekend bekend gemaakt.

Gas terug

De eerste termijn van Van Den Berg loopt op 1 april 2020 af. Hij heeft twaalf jaar bij Royal Schiphol Group gewerkt en vindt het nu tijd om ‘even gas terug te nemen en meer aandacht te besteden aan wat meer persoonlijke zaken.’

Opvolger

Dick Benschop, CEO van Schiphol, laat namens het directieteam weten de beslissing te respecteren. “Wij hebben begrip voor de persoonlijke afwegingen die André heeft gemaakt. Natuurlijk zullen wij hem zeer missen. Maar hij is nog niet weg. De komende maanden zal de RvC in samenspraak met ons een opvolger gaan zoeken. Dan zal er ook duidelijkheid zijn over het exacte tijdstip van opvolging. Op dit moment willen wij André ook vast bedanken voor alles wat hij voor Schiphol Group heeft gedaan.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close