AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Corendon verruilt KLM voor Turkish Airlines op Bali-route

Turkish Airlines voerde vrijdag de eerste vlucht naar Bali uit voor Corendon. Eerder werd deze route door KLM voor Corendon gevlogen.

Route

De vlucht landt vandaag om 19.35 (lokale tijd) op Bali. Turkish Airlines zal de route voortaan vier keer per week voor Corendon uitvoeren: op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. De route vertrekt vanaf Schiphol en heeft een overstap in Istanbul. Een Boeing 787-9 wordt hiervoor ingezet door de maatschappij.

Samenwerking

In mei dit jaar maakte de maatschappij deze wisseling van maatschappijen al bekend. “Naast de vluchten tussen Amsterdam en Bali biedt Corendon ook reizen naar Istanbul aan, waarbij de vluchten worden uitgevoerd door Turkish Airlines”, aldus de maatschappij. Corendon-oprichter Atilay Uslu is ‘verheugd de samenwerking met Turkish Airlines te vergroten’ en kijkt verder naar mogelijkheden voor de toekomst.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button