AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Corendon verruilt KLM voor Turkish Airlines op Bali-route

Turkish Airlines voerde vrijdag de eerste vlucht naar Bali uit voor Corendon. Eerder werd deze route door KLM voor Corendon gevlogen.

Route

De vlucht landt vandaag om 19.35 (lokale tijd) op Bali. Turkish Airlines zal de route voortaan vier keer per week voor Corendon uitvoeren: op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. De route vertrekt vanaf Schiphol en heeft een overstap in Istanbul. Een Boeing 787-9 wordt hiervoor ingezet door de maatschappij.

Samenwerking

In mei dit jaar maakte de maatschappij deze wisseling van maatschappijen al bekend. “Naast de vluchten tussen Amsterdam en Bali biedt Corendon ook reizen naar Istanbul aan, waarbij de vluchten worden uitgevoerd door Turkish Airlines”, aldus de maatschappij. Corendon-oprichter Atilay Uslu is ‘verheugd de samenwerking met Turkish Airlines te vergroten’ en kijkt verder naar mogelijkheden voor de toekomst.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/