AirbusAirlinesFrequente reizigerNieuwsProfessional

IAG moet netwerkplannen aanpassen door vertragingen A321neo

IAG moet gedwongen zijn netwerkplannen aanpassen vanwege de vertraagde levering van de A321neo. Dat zegt Willie Walsh, CEO van IAG, tijdens de third-quarter earnings call.

Tijd

“We hebben veel tijd doorgebracht met Airbus en het is ons duidelijk geworden dat de A321-problemen nog wel enige tijd zullen duren voordat het is opgelost”, aldus Willie Walsh.

Netwerkplannen

“We anticiperen op de levering van de A321’s”, vervolgt hij. “We hebben onze netwerkplannen hierdoor moeten aanpassen, wat we nog zullen merken in 2020, 2021 en misschien nog in het begin van 2022.”

Aer Lingus

De vertragingen treffen voornamelijk Aer Lingus, die acht A321LR’s heeft besteld. Mogelijk komen daar nog een aantal bij. Wel heeft de maatschappij al twee van dit type in ontvangst genomen.

Probleem

In september vond de Europese luchtvaartautoriteit EASA een mogelijk probleem bij de A321neo, waardoor het toestel een overmatige hellingshoek of neusstand kan hebben.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/