AirlinesNieuwsProfessional

Voorzitter noodlijdend Thai Airways treedt af

Ekniti Nitithanprapas, de voorzitter van de raad van bestuur van Thai Airways, is per 1 november afgetreden, zo meldt de maatschappij in een verklaring.

Opvolger

Nitithanprapas wordt opgevolgd door Chaiyapruk Didyasarin. Laatstgenoemde werd in oktober vice-voorzitter. De reden voor het aftreden is niet bekend gemaakt door Thai.

Turn-around

De maatschappij probeert er alles aan te doen om uit de rode cijfers te komen. In augustus ontwikkelde het bedrijf een ‘turn-around strategie’ waarmee de maatschappij onder andere niet-luchtvaartdiensten wil aanbieden via partners.

Crisis

In oktober meldde een lokale Thaise krant dat de CEO van de maatschappij zou hebben gezegd dat Thai zich in een crisis bevindt. Een dag later sprak de maatschappij dit tegen. De airline zou volgens de topman geen risico lopen om om te vallen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/