Air France-KLMAirlinesOverig nieuwsProfessionalTrans-Atlantisch

Air France-KLM en GOL verlengen partnership

Air France-KLM en de Braziliaanse airline GOL werken ook de komende vijf jaar nog samen. De airlines werken sinds 2014 intensief samen.

Belangen

Het vernieuwde partnership loopt tot 2024. De oude samenwerking loopt al sinds 2014, toen nam Air France-KLM een belang van 1,5 procent in de Braziliaanse carrier. Ook Delta Air Lines, aandeelhouder van Air France-KLM, heeft een belang in GOL.

Codeshare

De maatschappijen hebben samen een uitgebreide codeshare. Die focust zich onder andere op bestemmingen van en naar Fortaleza. De stad is voor GOL een hub.

Air France en KLM vliegen allebei op de bestemming: KLM vliegt vier keer per week, Air France voert drie vluchten uit. Beide airlines vliegen op andere dagen, zodat ze gezamenlijk iedere dag Europa met Fortaleza verbinden.

Synergie

Volgens Air France-KLM versterkt de nieuwe samenwerking de synergie tussen beide maatschappijen en krijgen klanten daardoor de best mogelijke experience op vluchten tussen Europa en Brazilië.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/