Air France-KLMAirlinesOverig nieuwsProfessionalTrans-Atlantisch

Air France-KLM en GOL verlengen partnership

Air France-KLM en de Braziliaanse airline GOL werken ook de komende vijf jaar nog samen. De airlines werken sinds 2014 intensief samen.

Belangen

Het vernieuwde partnership loopt tot 2024. De oude samenwerking loopt al sinds 2014, toen nam Air France-KLM een belang van 1,5 procent in de Braziliaanse carrier. Ook Delta Air Lines, aandeelhouder van Air France-KLM, heeft een belang in GOL.

Codeshare

De maatschappijen hebben samen een uitgebreide codeshare. Die focust zich onder andere op bestemmingen van en naar Fortaleza. De stad is voor GOL een hub.

Air France en KLM vliegen allebei op de bestemming: KLM vliegt vier keer per week, Air France voert drie vluchten uit. Beide airlines vliegen op andere dagen, zodat ze gezamenlijk iedere dag Europa met Fortaleza verbinden.

Synergie

Volgens Air France-KLM versterkt de nieuwe samenwerking de synergie tussen beide maatschappijen en krijgen klanten daardoor de best mogelijke experience op vluchten tussen Europa en Brazilië.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close