fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Wow-opvolger Wab verandert naam in Play

De opvolger van de failliete IJslandse airline WOW heeft een nieuwe naam. Waar de airline eerst WAB heette, wordt de naam nu verandert in PLAY. De maatschappij moet binnen een jaar groeien naar zes vliegtuigen.

We Are Back

Play ging eerder door het leven als WAB, wat stond voor We Are Back. De maatschappij wordt geleid door Arnar Már Magnusson, een ex-manager van WOW Air. Volgens de carrier bestaat het management uit mensen met veel ervaring in de luchtvaartbranche, opgedaan bij WOW Air en de IJslandse leasemaatschappij Air Atlanta.

Bestemmingen

Met A321’s wil de maatschappij vluchten naar bestemmingen in Europa aanbieden. Welke bestemmingen aangeboden worden, is nog niet bekendgemaakt. In het voorjaar van 2020 moeten ook vluchten naar Noord-Amerika aangeboden worden.

Gratis tickets

De ticketverkoop moet in november van start gaan. Om dat te vieren geeft de maatschappij duizend gratis tickets weg.

Vloot

In de zomer van 2020 moet de vloot uit zes toestellen bestaan, binnen drie jaar moeten er nog vier vliegtuigen toegevoegd worden. Waar de vliegtuigen vandaan gehaald worden, is onduidelijk. Het voormalige WOW Air vloog met een aantal A321’s.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button