Air FranceAirlinesFrequente reizigerInflightNieuws

Air France voert businessclass in op binnenlandse vluchten

Air France voert vanaf 2020 de businessclass ook in op vluchten binnen Frankrijk. Dat maakte ceo Anne Rigail dinsdag bekend bij de investors day van de groep.

Consistent product

Door de businessclass ook in te voeren op binnenlandse vluchten ontstaat ‘een consistent business product’ in het hele netwerk van Air France, stelde Rigail. Op vluchten die Frankrijk verlaten wordt al een businessclass aangeboden.

Meer ruimte aan boord

In het eerste kwartaal van 2020 moet de nieuwe klasse ingevoerd worden aan boord. In de businessclass wordt de middelste stoelrij vrijgehouden zodat passagiers meer ruimte krijgen. Aan boord wordt onder andere wijn en champagne geschonken.

SkyPriority

Op de grond krijgen de businessclass passagiers SkyPriority toegang tot de lounges van Air France en voorrang bij het instappen.

450 vluchten

Air France voert binnen Frankrijk dagelijks ongeveer 450 vluchten uit. Om dat duurzamer te doen, besloot de maatschappij eerder om de CO2-uitstoot van die vluchten te gaan compenseren.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close