AirlinesFrequente reizigerNieuwsSchiphol Airport

‘Nieuwkomer Ural Airlines vaker naar Schiphol in de zomer’

De Russische maatschappij Ural Airlines is nog maar net actief op Schiphol, maar maakt nu al plannen om meer vluchten uit te voeren. Volgens Routesonline wil de airline in de zomer vier keer per week naar Amsterdam gaan vliegen.

Nieuwe airline

Ural Airlines voert sinds eind oktober vluchten uit tussen Moskou Zhukovsky  en Schiphol. In het winterseizoen vliegt de airline twee keer per week tussen beide luchthavens.

Frequentie omhoog

Volgens Routesonline wil de maatschappij de frequentie in het zomerseizoen verdubbelen naar vier keer per week. In de winter wordt al op woensdag en zaterdag gevlogen, vanaf 29 maart 2020 moeten daar ook vluchten op dinsdag en vrijdag bij komen.

Meer stoelen

Op de route wordt nu een A320 ingezet met ruimte voor 156 passagiers. In de zomer moet de capaciteit vergroot worden door een A321 in te zetten. In dit toestel is ruimte voor 220 passagiers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close