fbpx
Naast het nieuwsProfessional

‘IAG-baas wil met pensioen’

IAG-baas Willie Walsh wil binnen twee jaar met pensioen. Dat zij hij tijdens een capital markets briefing deze week, zo meldt FlightGlobal.

Leuk

“Toen ik jonger was, zei ik dat ik op mijn vijfenvijftigste met pensioen wil”, vertelt hij. “Toen ik tegen die leeftijd kwam besefte ik dat dat gek was om te doen. Ik vind het nog steeds erg leuk wat ik doe.”

Pensioen

Walsh is net 58 geworden, maar wanneer hij 60 wordt in 2021 wil hij een stap terug nemen. “Mijn intentie is om in de komende twee jaar met pensioen te gaan.”

Opvolging

IAG zou al enige tijd werken aan de planning van zijn opvolging. Walsh is sinds 2011 het hoofd van het moederbedrijf van onder andere British Airways, Iberia en Vueling.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button