fbpx
Column GoofNaast het nieuwsOpinie

Kan vliegen zonder Facebook? | Column Goof

Precies vandaag, maar dan gisteren, werd bekend dat er steeds minder tickets verkocht worden. Ik bedoel: er worden steeds minder méér tickets verkocht. Als ìk het goed begrijp. Dus nog steeds meer. Maar alleen minder. Maar toch: minder. 

‘Internationale spanningen’, daar zou het aan liggen. Geloof er niks van. Ik denk dat het niet los gezien kan van de eer-eergisteren bekendgemaakte daling van het gebruik van de social media

We hebben nu wel genoeg staan zwaaien voor de Boeroeboedoer. En genoeg selfies gemaakt voor de Matjsa Pietsjoe, of hoe heet dat ding. We zijn de benedenburen tegengekomen op de Incatrail, en de bovenburen in de vaste tapasbar tijdens de maandelijkse Weekendtrip Barcelona. 

Weggegooid geld allemaal. Want op Facebook kijkt niemand meer, dus niemand kan meer zien wat voor een hartstikke tof & interessant & jofel leven je wel leidt. 

We gaan ons geld weer lekker uitgeven aan dikke gordijnen en zachte bankstellen, zoals vroeger. 

Goof Bakker

Goof Bakker

Columnist en mede-eigenaar van Up in the Sky. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button