ColumnGoofNaast het nieuws

Kan vliegen zonder Facebook? | Column Goof

Precies vandaag, maar dan gisteren, werd bekend dat er steeds minder tickets verkocht worden. Ik bedoel: er worden steeds minder méér tickets verkocht. Als ìk het goed begrijp. Dus nog steeds meer. Maar alleen minder. Maar toch: minder. 

‘Internationale spanningen’, daar zou het aan liggen. Geloof er niks van. Ik denk dat het niet los gezien kan van de eer-eergisteren bekendgemaakte daling van het gebruik van de social media

We hebben nu wel genoeg staan zwaaien voor de Boeroeboedoer. En genoeg selfies gemaakt voor de Matjsa Pietsjoe, of hoe heet dat ding. We zijn de benedenburen tegengekomen op de Incatrail, en de bovenburen in de vaste tapasbar tijdens de maandelijkse Weekendtrip Barcelona. 

Weggegooid geld allemaal. Want op Facebook kijkt niemand meer, dus niemand kan meer zien wat voor een hartstikke tof & interessant & jofel leven je wel leidt. 

We gaan ons geld weer lekker uitgeven aan dikke gordijnen en zachte bankstellen, zoals vroeger. 

Goof Bakker

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close