737 MAXFrequente reizigerNieuwsProfessional

‘United zal passagiers die vlucht met MAX boeken informeren’

Zodra de 737 MAX is teruggekeerd bij United, zal de maatschappij passagiers informeren die een vlucht met de MAX hebben geboekt. Mochten zij niet met het toestel mee willen, dan kan de vlucht worden omgeboekt.

Transparant

“We zullen enorm transparant zijn voor onze klanten. Zodra zij een vlucht boeken die zal worden uitgevoerd met de MAX, dan zullen ze dat absoluut weten”, vertelt Oscar Munoz, CEO United Airlines, aan journalisten op de Aviation Club UK in Londen, meldt ATW Online.

Omboeken

“Als de vluchtdatum al bijna voor de deur staat en de klant het toch niet prettig vindt om met de MAX te vliegen, dan zullen we de vlucht omboeken zonder verdere kosten. Zo belangrijk is het voor ons. We gaan er niet vanuit dat iedereen zomaar weer met het toestel wil vliegen.”

Bestelling

De MAX verdween in maart uit dienst. United had toen net 14 MAX 9’s besteld en wilde daar nog 16 bij bestellen. Er werden zo’n veertig dagelijkse vluchten uitgevoerd door United met de MAX. United hoopt in het eerste kwartaal van 2020 weer te kunnen vliegen met het type.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close