IncidentenOpmerkelijkOverig nieuws

Vliegtuig stort neer door gender reveal-stunt

Een gender reveal-stunt in Texas met een aerial applicator vliegtuig, dat normaal wordt gebruikt om gewassen te besproeien, is flink mis gegaan. Het toestel vloog te langzaam en stortte neer.

Roze

De piloot dumpte zo’n 1325 liter roze water om te laten weten dat er een meisje geboren zal worden. Maar het vliegtuig vloog te laag en te langzaam, waardoor het uiteindelijk neerstortte.

Schade

Het toestel liep aanzienlijke schade op aan de romp, de rechtervleugel en de staart, volgens de National Transportation Safety Board. Er waren geen technische problemen, meldde de piloot. Hij liep geen verwondingen op. De passagier kwam er met lichte verwondingen vanaf. Een inspecteur van de Federal Aviation Administration zegt dat er plaats is voor één persoon in het toestel, maar dat er twee personen in zaten.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close