NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Schiphol neemt Oostbaan weer in gebruik na onderhoud

Schiphol heeft de kortste baan van de luchthaven weer in gebruik genomen. De Oostbaan was sinds eind oktober buiten dienst voor regulier onderhoud.

Werkzaamheden

Tijdens het onderhoud werden werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt van de start- en landingsbaan, markering en verlichting.

De zakenjets die normaal gesproken gebruik maken van de Oostbaan werden tijdens het onderhoud afgehandeld op andere landingsbanen. Het onderhoud had volgens Schiphol weinig gevolgen voor de geluidsbelasting in de omgeving.

Kaagbaan

Op dit moment voert de luchthaven nog werkzaamheden uit aan een rijbaan in de buurt van de Kaagbaan. De baan is daarom tot eind december overdag minder inzetbaar.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/