fbpx
Frequente reizigersKLMNaast het nieuws

KLM biedt reizigers naar Hongkong mogelijkheid om tickets om te boeken

Passagiers die met KLM naar Hongkong vliegen, kunnen hun tickets gratis omboeken. De maatschappij biedt die mogelijkheid door de toegenomen onrust in de stadstaat.

Onrustig

In Hongkong is het al langer onrustig. Inwoners protesteren tegen de regering en de invloed van China op de stadstaat. In augustus werden terminals op de luchthaven bezet door demonstranten. Daardoor werd het vliegverkeer verstoord. Gisteren laaide de protesten en het geweld weer op.

Omboeken

KLM biedt passagiers die de komende tijd naar Hongkong reizen, onder voorwaarden de mogelijkheid om hun ticket gratis om te boeken als er nog plek is in dezelfde boekingsklasse. De optie geldt alleen als tickets gekocht zijn op of voor 12 november en als de vertrekdatum voor 1 december ligt.

Vluchten

Vanaf Hongkong vliegen Cathay Pacific en KLM allebei dagelijks naar Amsterdam. De vluchten van KLM ondervinden vooralsnog geen hinder van de protesten, stelt de airline.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button