BoeingKLMNieuwsProfessionalVliegtuigtype & -bouwer

Derde 787-10 voor KLM gearriveerd op Schiphol

Op Schiphol is woensdagochtend de derde Boeing 787-10 voor KLM geland. Het toestel werd overgevlogen vanuit Charleston in de Verenigde Staten.

De 787 met registratie PH-BKD landde rond 7.00 uur woensdagochtend op de Oostbaan op Schiphol. Daarna taxiede de Dreamliner naar één van de hangaars van KLM.

Vijftien exemplaren

KLM heeft bij Boeing vijftien exemplaren van de 787-10 besteld. In juni en oktober arriveerden de eerste twee toestellen. In december moet de vierde Dreamliner op Schiphol aankomen.

Meer capaciteit

In de grootste versie van de Dreamliner is plaats voor 344 passagiers. Dat is vijftig plaatsen meer dan in de 787-9. In dat toesteltype passen bij KLM 294 reizigers

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/