fbpx
BoeingKLMNieuwsProfessionalVliegtuigen

Derde 787-10 voor KLM gearriveerd op Schiphol

Op Schiphol is woensdagochtend de derde Boeing 787-10 voor KLM geland. Het toestel werd overgevlogen vanuit Charleston in de Verenigde Staten.

De 787 met registratie PH-BKD landde rond 7.00 uur woensdagochtend op de Oostbaan op Schiphol. Daarna taxiede de Dreamliner naar één van de hangaars van KLM.

Vijftien exemplaren

KLM heeft bij Boeing vijftien exemplaren van de 787-10 besteld. In juni en oktober arriveerden de eerste twee toestellen. In december moet de vierde Dreamliner op Schiphol aankomen.

Meer capaciteit

In de grootste versie van de Dreamliner is plaats voor 344 passagiers. Dat is vijftig plaatsen meer dan in de 787-9. In dat toesteltype passen bij KLM 294 reizigers

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button