AirlinesCorendonInflightLiefhebberNaast het nieuws

Corendon schaft betalen aan boord met cash geld af

Passagiers van Corendon Dutch Airlines kunnen vanaf nu aan boord niet meer met cash betalen. De vakantievlieger testte het ‘cashless betalen’ eerder dit jaar al en voert het nu overal in.

Contactloos

Passagiers kunnen hun aankopen aan boord alleen nog betalen met een pinpas en creditcard of met Apple Pay en Samsung Pay. Met de systemen van Apple en Samsung kan contactloos betaald worden.

Succesvolle test

Corendon testte het systeem deze zomer al op een aantal vluchten naar Macedonië. De resultaten van die test waren positief, stelt de airline.

Aan boord zorgt het cashless betalen volgens Corendon voor een snellere en efficiëntere service en levert het ook meer betaalgemak op. Op de grond zorgt het voor extra veiligheid, omdat er na de vlucht geen geld meer getransporteerd hoeft te worden.

Routenetwerk

Corendon biedt vanuit Nederland vluchten aan naar meer dan vijftig bestemmingen. Recent werd een vlucht naar Brazilië toegevoegd aan het netwerk.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button