AirlinesFrequente reizigerNieuwsZakelijke Reiziger

Etihad herlanceert loyalty programma

Etihad vernieuwt het loyaliteitsprogramma. Onder andere het design is aangepakt en Etihad Guest Miles zullen onder voorwaarden niet meer verlopen.

Meer

Leden kunnen binnenkort met hun miles – of een combinatie van miles en cash – betalen voor meer reisartikelen, beenruimte, extra bagage en verzekeringen. Upgrades en belastingen zullen ook met de spaarpunten betaald kunnen worden.

Gold

Gasten met een Gold-status of hoger zullen een enkele taxiservice van of naar Abu Dhabi International krijgen, als zij op een miles-vlucht in business of first class reizen. Platinum leden zullen ook een speciaal telefoonnummer krijgen voor premium gastenservice.

Geldigheid

De maatschappij is ook van plan om de miles niet langer te laten verlopen, zo lang er één transactie wordt gemaakt per 18 maanden. Kortingen voor WiFi en stoelselectie zullen exclusief beschikbaar worden gemaakt voor leden.

Herlancering

“We zijn erg trots op het Etihad Guest programma en streven er door een goed getimede herlancering naar om nieuwe en innovatieve manieren te leveren om de loyaliteit van onze miljoenen gasten wereldwijd te belonen, door waar mogelijk beperkingen op te heffen en door een breder scala aan voordelen en producten te bieden”, aldus Robin Kamark, Chief Commercial Officer bij Etihad.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/