fbpx
Air France-KLMCargoNaast het nieuwsOpmerkelijk

KLM wint prijs voor dierentransport

Het dierenhotel van Air France KLM Martinair Cargo heeft een prijs gewonnen voor het dierentransport. De zogeheten ‘Excellence Award’ is dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Verzorging

De prijs werd toegekend door IPATA (International Pet and Animal Transportation Association) en is een wereldwijde handelsvereniging voor bedrijven die zich inzetten voor de verzorging en het welzijn van (huis)dieren tijdens transport. Jaarlijks reikt IPATA awards uit aan bedrijven die zich bezighouden met dierenvervoer, waaronder luchtvaartmaatschappijen.

Prijs

De Excellence Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt. IPATA-leden konden hun stem uitbrengen op basis van de volgende aandachtspunten; communicatie, betrouwbaarheid, prijs, verzorging tijdens transfer en naleving van de IATA-regelgeving. De prijs werd deze week door klanten van het Dierenhotel, VCK Logistics, Copex en Eagle Freight uitgereikt.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button