Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijk

Man vraagt vriendin ten huwelijk met hulp van BA en Heathrow Airport | Video

Een man heeft op een speciale manier zijn vriendin ten huwelijk gevraagd, waarbij hij de hulp van British Airways en Heathrow Airport inschakelde.

Scherm

Toen de twee bedrijven van de plannen van passagier Phil Reynolds hoorde, wilden ze gelijk meehelpen. Toen Reynolds met zijn vriendin Bethan op Heathrow naar hun vlucht naar Milaan wilden gaan, vroeg hij haar ten huwelijk. De twee bedrijven zorgden ervoor dat op alle schermen in de terminal de boodschap ‘will you marry me?’ te zien was.

Ja

Tot blijdschap van alle omstanders en de man in kwestie antwoordde Bethan met ‘ja’. Daarna hadden de twee bedrijven een plek in een lounge geregeld waar zij in stijl konden toosten op hun verloving.

Terminal 5

“Ik was al een tijdje aan het plannen om Bethan ten huwelijk te vragen en dat wilde ik op een onvergetelijke manier doen”, vertelt Reynolds. “Ik heb vele uren doorgebracht in Terminal 5 om Bethan op te halen of weg te brengen, dus het is echt een toegangspoort naar elkaar. Ik kon geen betere plek bedenken om de grote vraag te stellen.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/