Licht en luchtigNaast het nieuwsOpmerkelijk

Man vraagt vriendin ten huwelijk met hulp van BA en Heathrow Airport | Video

Een man heeft op een speciale manier zijn vriendin ten huwelijk gevraagd, waarbij hij de hulp van British Airways en Heathrow Airport inschakelde.

Scherm

Toen de twee bedrijven van de plannen van passagier Phil Reynolds hoorde, wilden ze gelijk meehelpen. Toen Reynolds met zijn vriendin Bethan op Heathrow naar hun vlucht naar Milaan wilden gaan, vroeg hij haar ten huwelijk. De twee bedrijven zorgden ervoor dat op alle schermen in de terminal de boodschap ‘will you marry me?’ te zien was.

Ja

Tot blijdschap van alle omstanders en de man in kwestie antwoordde Bethan met ‘ja’. Daarna hadden de twee bedrijven een plek in een lounge geregeld waar zij in stijl konden toosten op hun verloving.

Terminal 5

“Ik was al een tijdje aan het plannen om Bethan ten huwelijk te vragen en dat wilde ik op een onvergetelijke manier doen”, vertelt Reynolds. “Ik heb vele uren doorgebracht in Terminal 5 om Bethan op te halen of weg te brengen, dus het is echt een toegangspoort naar elkaar. Ik kon geen betere plek bedenken om de grote vraag te stellen.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button