737 MAXEditors choiceFrequente reizigerNieuwsProfessional

Ook United stelt terugkeer MAX uit tot maart

Na American en Southwest heeft ook United aangekondigd de terugkeer van de MAX uit te stellen tot maart 2020.

Datum

Eerder had United op de planning staan het toestel in januari weer te laten vliegen. Dat is nu uitgesteld naar 4 maart. American en Southwest maakten een week geleden bekend dat de geplande terugkeerdatum respectievelijk 5 en 6 maart wordt.

Informeren

Zodra de 737 MAX is teruggekeerd bij United, zal de maatschappij passagiers informeren die een vlucht met de MAX hebben geboekt. Mochten zij niet met het toestel mee willen, dan kan de vlucht worden omgeboekt. Dat maakte de maatschappij vorige week al wel bekend.

Orders

Boeing verkocht in oktober in totaal één 737 MAX en er werden 15 bestellingen geannuleerd. Het is nog onbekend wie het toestel heeft gekocht.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/