fbpx
737 MAXAirlinesBestellingenBoeingNieuwsProfessional

Boeing haalt extra order voor 737 MAX binnen

Boeing kan het orderboek voor de 737 MAX weer verder aanvullen. De Turkse carrier SunExpress zet een optie voor tien toestellen om in een firm order.

Eerdere bestelling

SunExpress bestelde eerder bij Boeing al 32 exemplaren van de 737 MAX. Die zijn tot nu toe nog niet afgeleverd, de airline vliegt nu met 48 737-800’s. Desondanks is er voldoende vertrouwen in Boeing om de opties nu al om te zetten.

Lange relatie

“We hebben een lange, sterke en vertrouwenwekkende relatie met Boeing, daarom zetten we de optie om in een order. We staan achter ons besluit om de 737 MAX in onze vloot in te zetten”, zegt SunExpress-ceo Jens Bischof. Hij heeft er vertrouwen in dat Boeing een “veilig, betrouwbaar en efficiënt” vliegtuig zal leveren, als de problemen met de 737 MAX opgelost zijn.

Trots

Bij Boeing overheerst de trots over de gesloten deal. “We zijn vereerd door het vertrouwen dat SunExpress in ons team stelt. Ze zijn een goede partner geweest de afgelopen jaren”, zegt Stan Deal, CEO van Boeing Commercial.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button