AirbusAirlinesNieuwsProfessional

Garuda Indonesia neemt eerste A330neo in ontvangst

Garuda Indonesia heeft de eerste van veertien A330neo’s in ontvangst genomen. Het toestel landde zondag in Jakarta.

Vloot

De Airbus-vloot van de Indonesische maatschappij bestaat op dit moment uit 24 A330’s. Met de A330neo kan de airline bestemmingen bereiken die verder weg liggen. Garuda zet de nieuwe A330neo vanaf december in. De maatschappij vliegt vanaf 12 december met het toestel naar Schiphol.

Capaciteit

Waar de A330-200 beschikt over 36 business- en 186 economy class stoelen, beschikt de A330-900 over 24 stoelen in de businessclass en 277 stoelen in economy. De hoeveelheid business stoelen neemt dus af, maar de totale capaciteit groeit met 89 stoelen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button