737 MAXAirlinesBestellingenBoeingNieuwsProfessional

‘Boeing krijgt order voor twintig exemplaren 737 MAX’

Vliegtuigbouwer Boeing heeft een order ontvangen voor twintig exemplaren van de 737 MAX. Dit melden diverse media. Wie de klant is, is onduidelijk.

Twee types

De order van de onbekende airline gaat volgens Aviation Week en Reuters om tien exemplaren van de 737 MAX 7 en tien toestellen van de 737 MAX 10.

Eerdere order

Eerder op dinsdag haalde Boeing al een grote order van Air Astana binnen. De maatschappij tekende een intentieverklaring voor dertig 737 MAX 8’s. De vliegtuigen zijn bestemd voor FlyArystan, een low-cost dochter van Air Astana.

Weinig orders

Rond de 737 MAX is het op ordergebied maandenlang muisstil geweest. In juni tekende International Airlines Group een intentieverklaring voor 200 exemplaren, maar de order moet nog definitief gemaakt worden. In oktober verkocht Boeing één 737 MAX aan een onbekende klant.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/