A321XLRAirbusAirlinesBestellingenOverig nieuwsProfessional

Leasemaatschappij Gecas koopt 32 toestellen bij Airbus

Leasemaatschappij Gecas, onderdeel van General Electric, bestelt bij Airbus in totaal 32 nieuwe vliegtuigen. De order bestaat uit A321XLR’s en A330neo’s.

Grote klant

Leasemaatschappij Gecas is al jarenlang een grote klant bij Airbus. Op dit moment worden A320neo’s en A321neo’s gebouwd voor de leasemaatschappij. De toestellen worden ondergebracht bij diverse airlines.

Eerdere order

In Dubai bestelt Gecas twintig A321XLR’s en twaalf A330neo’s. Bij Airbus werden eerder dertien extra long range exemplaren van de A321 besteld. Bij die order zat ook een aantal opties, zeven daarvan worden nu omgezet in een firm order.

A330neo

De leasemaatschappij tekende niet eerder een order voor de A330neo. De toestellen worden uitgerust met de Airspace-cabines. Gecas tekent voor twaalf exemplaren van de A330-900. Welke airline de toestellen in gebruik zal nemen, is niet bekend gemaakt.

Tevreden

Christian Scherer, chief commercial officer bij Airbus is tevreden met de order. “Dat één van de meest gerespecteerde en invloedrijke leasebedrijven investeert in de A321XLR en de A330neo, betekent iets voor het aanzien, de inzetbaarheid en de waarde”, zegt hij.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/