AirlinesCaribisch GebiedFrequente reizigerNieuwsProfessional

Jetair ontvangt AOC

De nieuwe Caraïbische maatschappij Jetair heeft een Air Operator Certificate ontvangen van de Curaçao Civil Aviation Authorities (CCAA). Jetair Carribean is een commerciële airline, gevestigd op Curaçao.

Belangrijk

De maatschappij wil reguliere- en chartervluchten uitvoeren van de Caribische eilanden naar Zuid-Amerika, en vice versa. Jetair hoopt een belangrijke regionale maatschappij te worden, die ‘veilige en klant-georiënteerde vluchten aanbiedt’. De airline zegt klantenservice hoog in het vaandel te hebben staan.

Routes

Nu bereidt de maatschappij zich voor op de start van de kaartverkoop. Met de AOC op zak kan Jetair aanvragen indienen bij de bestemmingen die de airline op wil nemen in het routenetwerk. Op het oog heeft het Kingston, Port Au Prince en Santo Domingo en voor later hoopt de maatschappij op Medellin en Barranquilla. Daarover maakt Jetair later meer bekend.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close