fbpx
Editors choiceEmbraerFrequente reizigersKLMNieuwsPiloten en CrewVliegtuigen

Meer bagageruimte en wifi in nieuwe Embraers KLM

In de nieuwe Embraers van KLM Cityhopper komen nieuwe stoelen, meer bagageruimte en wifi. Aan boord zal ook meer cabinepersoneel meevliegen. Dat maakte KLM woensdag bekend.

Nieuwe toestellen

KLM bestelde vorige week dinsdag definitief 21 nieuwe E195-E2’s bij de Braziliaanse vliegtuigbouwer Embraer. De toestellen moeten vanaf 2021 geleverd worden en vervangen de oudste E190’s die nu bij KLM Cityhopper vliegen.

Nieuwe stoelen

Aan boord van de nieuwe vliegtuigen komen 132 stoelen te staan, 32 meer dan in de Embraers waar KLM nu mee vliegt. De stoelen worden gebouwd door Recaro en kirjgen onder andere een usb-aansluiting. In de business class worden de rugleuning en hoofdsteun van de stoel verstelbaar. De stoel van Recaro is nu al te vinden in de nieuwere 737’s van KLM.

Wifi

De nieuwe toestellen worden voorzien van wifi en ruimere bagagebakken, waardoor er meer handbagage meegenomen kan worden. Daarnaast wordt de cabine uitgerust met sfeerverlichting.

Meer cabinepersoneel

Het grotere toestel krijgt ook meer personeel aan boord. KLM Cityhopper zet een derde cabin attendant in. Hiermee wil de airline de passagiers ‘een optimale klantbeleving’ kunnen bieden. Op de Embraers wordt nu met twee cabin attendants gewerkt.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button