fbpx
IncidentenNieuwsVeiligheid

Motor Boeing 777 Philippine Airlines vat vlam | video

Een Boeing 777-300ER van Philipine Airlines, onderweg van Los Angeles naar Manila, is donderdag kort na de start teruggekeerd naar de luchthaven van Los Angeles. Uit de rechter motor van het toestel kwamen rook en vlammen waarna besloten werd een noodlanding te maken in Los Angeles. De landing verliep zonder incident meldt de Amerikaanse Federal Aviation Authority.

Passagiers

In de cabine zagen passagiers vlammen uit de motor komen en waren er ongewone trillingen. De inzittenden bleven echter relatief kalm. Na de succesvolle noodlanding kon iedereen het toestel veilig verlaten. Over een mogelijke oorzaak van het incident is nog niets bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=qzlj9fYcuoE

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button