IncidentenNieuwsVeiligheid

Motor Boeing 777 Philippine Airlines vat vlam | video

Een Boeing 777-300ER van Philipine Airlines, onderweg van Los Angeles naar Manila, is donderdag kort na de start teruggekeerd naar de luchthaven van Los Angeles. Uit de rechter motor van het toestel kwamen rook en vlammen waarna besloten werd een noodlanding te maken in Los Angeles. De landing verliep zonder incident meldt de Amerikaanse Federal Aviation Authority.

Passagiers

In de cabine zagen passagiers vlammen uit de motor komen en waren er ongewone trillingen. De inzittenden bleven echter relatief kalm. Na de succesvolle noodlanding kon iedereen het toestel veilig verlaten. Over een mogelijke oorzaak van het incident is nog niets bekend.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/