IncidentenNieuwsVeiligheid

Turkish Airlines 737 komt op neus terecht

Een Boeing 737-800 van Turkish Airlines is donderdagavond van de baan geraakt op de luchthaven van Odessa, in het zuiden van Oekraïne. Het toestel reed met het neuswiel het gras in, waarna deze het begaf.

Poging

Na een eerdere landingspoging te hebben afgebroken reed vlucht TK 467 uit Istanbul van de baan af. De passagiers hebben het toestel met glijbanen verlaten. Over mogelijke oorzaken van het incident is nog niets bekend.

Tweede

Opvallend is dat eerder donderdag een ander vliegtuig ook door het neuswiel zakte op de luchthaven van Odessa. Het vliegveld was in de middag al gesloten door de zakenjet die op de neus belandde.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/