fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNL NieuwsOpmerkelijkSchiphol Airport

Albert Heijn test kassaloze winkel op Schiphol

Supermarktketen Albert Heijn opent vanaf vandaag een winkel zonder kassa op Schiphol. Betalen gaat in de winkel met een contactloze betaalpas. De winkel blijft twee maanden op de luchthaven staan.

In de kassaloze winkel hoeven producten niet gescand te worden. Het afrekenen van de gekochte waar gaat automatisch. De winkel van slechts 14 vierkante meter groot staat op het Jan Dellaertplein, recht voor de ingang van Schiphol Plaza.

Scannen

Om binnen te komen moet een betaalpas gescand worden, waarna de deur vanzelf opengaat. Bij het verlaten van de winkel registreert het systeem de boodschappen die in de tas zitten en wordt er automatisch afgerekend.

Samenwerking

Schiphol werkt al langere tijd samen met Albert Heijn. “Snelheid en gemak staan bij onze reizigers voorop. We geven daarom graag een podium aan deze innovatie van Albert Heijn en zijn natuurlijk ontzettend trots dat we bezoekers aan Schiphol als eerste de voordelen kunnen bieden van digitaal winkelen”, zegt Irene Muysson, hoofd Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij de luchthaven.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button