fbpx
Frequente reizigersNieuwsNL Nieuws

Mist zorgt voor vertragingen op Eindhoven en Schiphol

Vliegtuigen op Schiphol en Eindhoven hebben maandagochtend last van vertragingen, veroorzaakt door de mist. Volgens Eurocontrol kan er tussen 6.30 en 10.00 uur niet geland worden op de Brabantse luchthaven. Ook op Schiphol zijn vertragingen.

Eindhoven

Op dit moment heeft Eindhoven de meeste last van de mist. Vluchten van Wizz Air en Ryanair naar Eindhoven zijn met vertraging vertrokken vanuit Katowice en Bratislava.

Eurocontrol meldt dat er tot 10.00 uur niet geland wordt op het vliegveld door de mist. Volgens Flightradar24 worden de eerste vluchten nu rond dat tijdstip verwacht. Het vliegveld laat zelf op de website weten dat er door de mist vertragingen kunnen ontstaan.

Schiphol

Op Schiphol worden wel vluchten uitgevoerd, maar is volgens Eurocontrol en Flightradar24 ook sprake van vertraging. Met name vertrekkende vluchten hebben last van de mist, Flightradar24 stelde rond 8.45 dat de vertraging gemiddeld 22 minuten was. Eurocontrol gaf rond tijdstip een vertraging van meer dan 45 minuten in het Nederlandse luchtruim door.

Andere Europese luchthavens

Ook andere luchthavens in Europa hebben last van het weer. Eurocontrol meldt dat er onder andere op Frankfurt, München, Berlijn Tegel, Londen City en Dublin vertragingen zijn door het weer.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button