fbpx
AirlinesEditors choiceFinancieelFrequente reizigersNieuws

AtlasGlobal staakt voorlopig alle vluchten

De Turkse maatschapij AtlasGlobal vliegt de komende weken niet. Tot 21 december schrapt de maatschappij alle vluchten, maakte het bedrijf dinsdagavond bekend.

Herstructurering

In een verklaring op de website stelt de airline dat het bedrijf “een nieuwe fase van herstructurering” ingaat, om passagiers “een unieke vluchtbeleving” te kunnen bieden. Volgens Turkse media verkeert de maatschappij in grote financiële problemen en is een deel van de salarissen al een aantal maanden niet betaald.

Cashflow verbeteren

De Turkse website HavaHaber meldt dat het personeel in een e-mail te horen gekregen heeft dat de maatregel genomen is om de cashflow van de airline te verbeteren. Het personeel krijgt ‘verlof’ tot 16 december.

Schiphol

Door het besluit van de airline om te stoppen met vliegen, worden ook Nederlandse reizigers getroffen. De maatschappij onderhoudt een verbinding naar Istanboel, in een codeshare met KLM.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button