IncidentenLiefhebberNieuwsVliegvelden

Tankwagen beschadigt vliegtuigen op luchthaven Dallas

Twee vliegtuigen van de Amerikaanse airline Mesa Airlines zijn maandagochtend beschadigd door een brandstoftruck. Het incident vond plaats op de luchthaven van Dallas, melden lokale media.

Tankwagen

Het incident vond plaats op het platform van de luchthaven. De twee CRJ-900’s van Mesa Airlines werden door onbekende reden geraakt door een tankwagen, die één van de toestellen moest bijvullen.

Beschadigd

Op foto’s op sociale media is te zien dat de tankwagen tussen twee CRJ-900’s in staat. De winglet van één van de twee toestellen is zichtbaar beschadigd. Volgens lokale media heeft de vleugel het raam van de vrachtwagen doorboord.

Geen gewonden

Na het ongeluk is één persoon door ambulancepersoneel onderzocht, volgens tv-zender WFAA gaat het om een lid van het cabinepersoneel. De persoon raakte niet gewond.

Feedervluchten

Mesa Airlines voert regionale vluchten uit voor American Airlines en United Airlines. De beschadigde vliegtuigen vlogen feedervluchten voor American Airlines.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/