AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuws

Wizz Air vervoert 10 miljoen passagiers naar Eindhoven

De Hongaarse low-cost carrier Wizz Air heeft dinsdagochtend de grens van tien miljoen passagiers op Eindhoven Airport bereikt. De tien miljoenste passagier arriveerde met een vlucht vanuit Boedapest.

22 Bestemmingen

Wizz vliegt sinds 2006 op de Brabantse luchthaven en biedt inmiddels 22 routes aan naar bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa. In de eerste negen maanden van 2019 vlogen van en naar Eindhoven al 1 miljoen reizigers met de airline.

Tien miljoenste passagier

De tien miljoenste passagier arriveerde dinsdagochtend rond 08.30 uur met een vlucht vanuit Boedapest. De passagier, van wie de identiteit niet bekend is, kreeg bij aankomst een reischeque van de maatschappij.

“Sinds onze allereerste vlucht naar Eindhoven in 2006 is WIZZ een van de toonaangevende luchtvaartmaatschappijen op Eindhoven Airport geworden”, stelt een woordvoerder van de airline.

Vereerd

De luchthaven is trots op de mijlpaal van de airline. “We zijn zeer vereerd om deze geweldige mijlpaal te vieren met een van de beste partners van Eindhoven Airport. Mede dankzij Wizz Air heeft onze regio uitstekende verbindingen in heel Europa”, zegt Dean Boljuncic, hoofd Route Development van het vliegveld

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close