Frequente reizigerKLMLoungeNieuwsSchiphol AirportZakelijke Reiziger

KLM opent vernieuwde Crown lounge

KLM heeft donderdag de vernieuwde Crown lounge geopend. De lounge, bedoeld voor passagiers die buiten het Schengen gebied reizen, bestaat uit vijf ‘landschappen’ die passagiers een andere ervaring bieden.

Delftsblauwe huisjes

De lounge bevindt zich tussen de E-pier en de F-pier en valt op door een verlichte glazen wand met vijfduizend Delftsblauwe huisjes. In ‘Het huis van KLM’ bevinden zich vijf verschillende gebieden waar passagiers kunnen ontspannen.

Ontspannen

In de ‘City’ kunnen reizigers onder andere genieten van live-cooking, een speciale Heineken bar en een barista. Het gebied ‘Sea’ biedt passagiers de ruimte om weer energie op te doen tijdens hun reis. Naast gratis douches zijn hier ook betaalde slaapcabines te vinden.

Werken en ontspannen

Werken en ontspannen kan in gebied ‘Polder’, waar een 110 meter lange LED-lichtmuur de Nederlandse hemel simuleert. De verlichting past zich aan het moment van de dag aan, waarbij een zonsondergang niet vergeten wordt.

De ‘Dutch Mountain’ geeft bezoekers verschillende opties om zich te vermaken. Bij speciale gelegenheden is er een DJ-stand. Ook is er veel aandacht voor het KLM-erfgoed.

Terras

Op de tweede verdieping van de lounge bevindt zich gebied ‘Sky’, waar onder andere een terras met uitzicht over de landingsbanen te vinden is. In restaurant Blue wordt een menu geserveerd dat is samengesteld door chef-kok Joris Bijdendijk.

Verdubbelde capaciteit

De lounge kan twee keer zoveel passagiers aan als de oude Crown lounge. “De KLM Crown lounge is een hoogwaardig kwalitatief rustpunt voor onze topklanten. Of je nu weggaat, terugkomt of een overstap hebt, hier kom je echt even tot rust. Het hele ontwerp, de klantvriendelijke benadering van onze KLM-medewerkers, is daarop gericht. De lounge is een voorbeeld van een unieke combinatie tussen de menselijke ‘touch’ en het digitale gemak”,   zegt Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience van KLM.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close