AirlinesEditors choiceIndustrieLow-costNieuwsRoutes

Argentijnse dochter Norwegian stopt ticketverkoop

De Argentijnse dochteronderneming van Norwegian Airlines is gestopt met het verkopen van tickets voor vertrekdata na 28 maart, zo blijkt uit het boekingssysteem van de maatschappij. Eerder deze week kondigde Norwegian al aan te stoppen met langeafstandsvluchten vanuit Stockholm en Kopenhagen.

Argentinië

Sinds vorig jaar vliegt Norwegian met enkele 737-800’s vanuit Buenos Aires. Reizigers kunnen in de Argentijnse hoofdstad overstappen op een binnenlandse vlucht van Norwegian. Op deze manier hoopte Norwegian een betere concurrentiepositie op vluchten naar Argentinië te kunnen realiseren. Volgens lokale media zou Norwegian haar Argentijnse dochter willen verkopen aan het Argentijnse JetSmart.

CEO

De vernieuwingen in het routenetwerk zijn vermoedelijk te wijten aan de nieuwe topman van de luchtvaartonderneming. Jacob Schram, die sinds enkele dagen de touwtjes officieel in handen heeft bij de maatschappij, heeft laten weten de positieve trend van de laatste maanden voort te willen zetten. Dit zou onder andere gebeuren door optimalisatie van het netwerk.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close